Havbadehuset

Slettestrand, 9690 Fjerritslev

Skitsering, projektering, bygherrerådgivning

760 m2

Feriecenter Slettestrand

Havebade Huset ligger smukt placeret i Slettestrand i tilknytning til Feriecenter Slettestrand. Slettestrand er et tidligere fiskerleje beliggende midt i Jammerbugten ved østenden af Svinkløv Klitplantage, der har været drevet fiskeri fra åben strand, men stedet har også været ladeplads for 1800-tallets skudehandel, hvor fladbundede laste kuttere gik gå op på stranden, – fragtede landbrugsprodukter til Norge og bragte træ og jern retur. Slettestrand har også været hjemsted for en kystrednings station, som nu indgår i det arbejder der forgår for at bevare kystkulturen langs Jammerbugten

Havbade Huset  465 m2 er i stueplan og 295 m2 i kælderplan. Huset er designet med 100% fuld tilgængelighed for alle i både  dame- og herreomklædningerne, samt i de to familie/handicapomklædninger med heldækkende loftlift og direkte adgang i bassinnet, handicapvenlig sauna samt behandlerrum. Selve varmtvandsbassinet på 140 m2 er 32 grader varmt og derfor perfekt til kørestolsbrugere, babyer og til afslapning og afspænding af ømme muskler efter vandre- og cykelture i den omkring liggende smukke natur. Dertil komme teknikkælder med de vandrensnings teknologi som sikre redt badevand med meget lav tilsætning og klor ol., samt et minimalt vand- energispild.

Udvendigt fremstår havbade huset med kostende beton facader, sort paptag, som fremstår med naturlige afdæmpende facader tilpasset områdets jordfarver. Indvendig er de rå beton overflader silkeglatte og i kombination med de gylden og varme træfarver skabers en meditativ og rolig stemning. Bygningen er opført med bedste mulig standart med hensyn til konstruktion, isolering og materialevalg. Overalt finder der  der i materialevalget og detaljerne referencer til det maritime miljø med det særlige lys, der kun findes ved vandet. Der er hav kig fra både selve bassinet og saunaen.