Havnefronten

Jegindø havefront, 7790 Thyholm

Skitsering, projektering og salg

10 stk. a 150 m2

Holmsø Huset A/S

De 10 boliger ligger i dejlige omgivelse på havnefronten – kun få meter fra kajkanten og Limfjordens bred. Jegindø er smukt beliggende i den vestlige del af Limfjorden og er med sine 6 gange 3 km og et samlet areal på 796 ha, et fristed som byder på et varieret friluftsliv. Herudover er der mulighed for at leje bådplads i lystbådehavnen, der som sommeren er fuld af liv og atmosfære.

Boligernes 128 m2 er fordelt på to fulde etager hertil kommer 12 m2 åben hems. Til alle boliger hører der en stor carport med redskabsrum, samt privat gæsteparkering. De ugenerte terrasser og gårdhaven giver gode muligheder for et varieret udeophold, hvor der altid kan findes sol og læ. Alle boliger har fra 1. salen og den ugenerte tagterrasse en unik udsigt udover havnen, fjorden og de åbne vidder.

Udvendigt fremstår husene med sorte paptage med listedækning, underetagen i en lysegrå puds, overetagen beklædt med oliebehandlet Sibirsk Lærk, som fremstår med en naturlig gyldenmørk glød. Boligerne opføres som helårshuse med hensyn til konstruktion, isolering og materialevalg. Overalt i boligerne findes der i materialevalget og detaljerne referencer til det maritime miljø med det særlige lys, der kun findes ved vandet.