Klitrosen

Slettestrand, 9690 Fjerritslev

Lokalplan, skitsering, møblering og salg

58 stk. a 56 m2

Holmsø Huset A/S

De 58 boliger ligger i skønne dejlige omgivelse i Slettestrand – kun få meter fra Havbade Huset, hotel Klitrosen og kysten. Slettestrand er et tidligere fiskerleje beliggende midt i Jammerbugten ved østenden af Svinkløv Klitplantage, der har været drevet fiskeri fra åben strand, men stedet har også været ladeplads for 1800-tallets skudehandel, hvor fladbundede laste kuttere gik gå op på stranden, – fragtede landbrugsprodukter til Norge og bragte træ og jern retur. Slettestrand har også været hjemsted for en kystrednings station, som nu indgår i det arbejder der forgår for at bevare kystkulturen langs Jammerbugten.

Boligernes 56 m2 er fordelt på et plan hertil kommer 18 m2 åben hems. Til alle boliger hører der egen parkeringsplads, samt privat gæsteparkering. De ugenerte terrasser giver gode muligheder for et varieret udeophold, hvor der altid kan findes sol og læ. Alle boliger har flot udsigt udover kystnaturen og de fælles udeopholds arealer.

Udvendigt fremstår husene med sorte paptage med listedækning, hvid pude facader. Boligerne opføres som helårshuse med hensyn til konstruktion, isolering og materialevalg. Overalt i boligerne findes der i materialevalget og detaljerne referencer til det maritime miljø med det særlige lys, der kun findes ved kysten.