Strandparken

Strandparken, 9480 Løkken

Lokalplan, skitsering, projektering og salg

56 stk. a 150 m2

Holmsø Huset A/S

De 56 boliger ligger i natur skønne omgivelse på strandparken i løkken – kun få meter fra havet og det åbne klitlandskabet. Løkken ligger midt i Jammerbugten, byen er et oprindeligt fiskeleje og sene skudehandel by.  Byen er i dag mest kendt for turisme og friluft liv.

Boligernes 128 m2 er fordelt på to fulde etager hertil kommer 10 m2 åben hems. Til alle boliger hører der en stor carport med redskabsrum, samt privat gæsteparkering. De ugenerte terrasser, altaner og gårdhaven giver gode muligheder for et varieret udeophold, hvor der altid kan findes sol og læ. Alle boliger har fra 1. salen og de store altaner en unik udsigt udover havet og det åbne klitlandskab. Underetagen indeholder stort badeværelse med spa og åbent køkken, førstesalen indeholder to store værelser og stor åben hems.

Udvendigt fremstår husene med sorte paptage med listedækning, dele af underetagen er i en hvid puds, overetagen beklædt sort eller svensk røde træbeklædning. Boligerne opføres som helårshuse med hensyn til konstruktion, isolering og materialevalg. Overalt i boligerne findes der i materialevalget og detaljerne referencer til det maritime miljø med det særlige lys, der kun findes ved havet.